Veelgestelde vragen

Hier vindt u niet alleen de veelgestelde vragen maar ook de antwoorden over een aantal veelgebruikte diensten.

Vragen over TBA reserveringen (minimale aanrijtijd 60 min)

De Taxiboeken-reserveringen service is een onderdeel van Taxiboeken.nl. Via Taxiboeken.nl kunnen klanten online een rit boeken met een minimale aanrijtijd van 60 minuten. Aangevraagde ritten worden via het landelijke Taxiboeken netwerk toegewezen aan een gecontracteerde vervoerder.

Taxiboeken.nl werkt samen met een landelijk netwerk van vervoerspartners die onderdeel uitmaken van de Taxiboeken-reserveringen service. De ritten worden toegewezen op basis van regio-indeling.

Ja, want om de verwachte groei van het vervoer te continueren zijn wij op zoek naar nog meer professionele vervoerspartners. Heeft u interesse, meldt u zich dan aan als vervoerder om de mogelijkheden te bespreken. Omdat ook de Taxiboeken On Demand service beschikbaar is voor nieuwe vervoerders wordt deze service gecombineerd met de Reservering service als een vervoerspakket aangeboden aan nieuwe vervoerders.

Vragen over Mobility ID

Wij zijn Mobility ID en we brengen vraag en aanbod van mobiliteit bij elkaar via onze online-applicaties en websites. Wij bedenken, ontwikkelen en exploiteren innovatie online personenvervoer concepten. Onze focus ligt op het leveren van maatwerk in personenvervoer voor particulieren, bedrijven en overheden.

Mobility ID beheert meerdere online platforms zoals Taxiboeken.nl en de ‘taxi2’ serie.